Kuřecí maso nakrájejte na tenké nudličky nebo malé kousky. Maitake houby natrhejte na menší kousky, cuketu nakrájejte na tenké půlměsíčky a cibuli na proužky. Česnek nasekejte nadrobno.
Na pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, přidejte kuřecí maso a restujte 5–7 minut, dokud není zlatavé. Maso vyjměte a dejte stranou.Do stejné pánve přidejte maitake houby a cibuli. Restujte 5 minuty, poté přidejte cuketu a česnek a pokračujte v restování další 3 minuty.
Mezitím si v misce smíchejte sójovou omáčku, rybí omáčku, sladkou chilli omáčku, sezamový olej, kukuřičný škrob a vodu.Do pánve vraťte kuřecí maso, zalijte připravenou omáčkou a vše důkladně promíchejte. Nechte na mírném ohni provařit 2–3 minuty, dokud omáčka nezhoustne.
Čínskou směs podávejte horkou, ideálně s vařenou jasmínovou rýží nebo nudlemi.