Houbové máslo s ryzcem syrovinkou
Vynikající máslo, které vydrží v lednici více jak týden a je všestranně použitelné a hlavně velmi lahodné!
Čas přípravy 5 minut
Celkový čas 10 minut
Chod chuťovka
Kuchyně česká
- 3 menší mladé ryzce syrovinky
- 150 g povoleného másla
- dle chuti provensálské koření, sůl
Na sucho očištěné ryzce nastrouhejte na jemném struhadle.
Houby a koření zapracujte do povoleného másla.
Přendejte na potravinovou folii a zabalte ideálně do tvaru válečku. Konce folie zatočte, aby k máslu nemohl vzduch.
Uchovávejte v lednici.
Jednoduché, chutné a velmi nápadité recepty z hub najdete v mé houbové kuchařce Šumavská houbička v kuchyni. najdete v ní 107 receptů z 36 druh hub, které vás kniha naučí hledat i rozpoznat.
Bestsellerovou kuchařku koupíte pouze na www.sumavskahoubicka.cz
Klíčová slova ryzec recept, ryzec syrovinka, ryzec syrovinka recept